Plzier Entertainment zoekt voor de musicalproducties “RENT” (22/23 januari 2022), “High School Musical” (19/20 februari 2022) en “Hairspray” (25/26 juni 2022) nieuw musicaltalent. Vanwege de gedwongen verlenging van deze drie musicals (i.v.m. corona) zijn er hoofd- en bijrollen beschikbaar gekomen. Repetities voor de producties zullen zijn  in de theaterstudio van Plzier Entertainment in Hilversum.

Voor RENT zijn wij op zoek naar onze Mark. Voor High School Musical zijn wij op zoek naar onze Zeke, twee cheerleaders en twee ensemble leden. Voor Hairspray zijn wij op zoek naar onze Dynamite en ook enkele ensemble leden.

Wij zijn, voor deze rollen, op zoek getalenteerde jongens en meisjes vanaf 16 jaar, met en/of zonder theaterervaring! Wij houden zaterdag 23 oktober audities voor alle drie de producties in Hilversum. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor jouw auditie. De repetities zullen plaatsvinden op de dinsdagavond (RENT), woensdagavond (High School Musical) en de donderdagavond (Hairspray) van 19.00 – 22.00 uur in Hilversum.

Meld je aan via info@plzier.nl. Kijk voor meer informatie (repetitieschema, deelnemersbijdrage etc.) op www.plzier.nl.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden wij dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Tijdens de repetities gaan we naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden aan de slag. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel onder leiding van ervaren docenten. Iedereen zal stralen!!