Al 34 jaar is Parbleu! een sprankelende en gedreven amateurtheatergroep. Mooie muziek maken, jezelf opnieuw blijven uitvinden in nieuwe rollen, het blijft een geweldige ervaring waar wij met Parbleu! graag veel tijd en liefde in steken!

Spelers/zangers gezocht!

Theatergroep Parbleu! speelt Als de dood… een oorspronkelijke Nederlandse musical, geschreven door Bas Groenenberg en Merel Bussink-Holl. Ook neemt Bas de regie voor zijn rekening. Arjen Göbel tekent voor de composities en de liedteksten zijn van de hand van Ed van Schaagen en Frans Pieterson.
 
Als de dood… speelt 19 t/m 25 mei 2025 in het Polanentheater in Amsterdam. Voor de cast zijn we nog op zoek naar:
– Man Speelleeftijd 60 Grote spelrol/solozang
– Man Speelleeftijd 35+ Grote spelrol/solozang
 
Daarnaast zijn we op zoek naar een aantal acteurs/zangers (m/v) voor diverse kleine spelrollen, waarvan sommige met solozang. Voor alle spelers geldt dat je naast je kleine rol deel uitmaakt van het ensemble en verschillende personages speelt.

Audities

Op zaterdag 2 juni, maandagavond 10 juni en zondag 23 juni houden we audities. Ben je geinteresseerd, stuur dan een e-mail naar musical@parbleu.nl. Hierbij kun je aangeven of je auditie doet voor een rol of het ensemble. Geef in je mail aan wat je spel/zangervaring tot nu toe is en stuur (als je die hebt) een CV mee.
 
Wil je weten hoe Parbleu! klinkt?
si=e44157c756f94154b6a974226a4dd2e5&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing