Ben jij onze Tracy, Corny, Seaweed of Spritzer? Plzier Entertainment brengt de Broadway musical “Hairspray” naar Hilversum. De show zal 25 & 26 juni 2022 te zien zijn in de Vorstin te Hilversum. Het repetitieproces is al gestart, maar door het verzetten van de showdata zijn er nu een aantal prachtige (hoofd)rollen beschikbaar gekomen!

We zoeken getalenteerde en gemotiveerde mannen/vrouwen (18+) voor de volgende rollen: Tracy Turnblad, Corny Collins, Seaweed Stubbs en Spritzer. De audities zullen op 26 en 27 februari plaatsvinden in de repetitiestudio van Plzier Entertainment te Hilversum.

Meld je snel aan via www.plzier.nl/audities. Daar vind je ook meer informatie over de rolbeschrijving, het repetitieschema en de deelnemersbijdrage.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden wij dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Tijdens de repetities gaan we naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden aan de slag. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel onder leiding van ervaren docenten. Iedereen zal stralen!!