Auditie oproep voor musical talenten voor de musical “Robin Hood” door Theatergroep Manteau. Ben jij klaar voor een avontuur in het mysterieuze Sherwood Forest? Theatergroep Manteau nodigt jou uit voor een opwindend hoofdstuk in de magische wereld van musicals. Wij zijn verheugd om de audities aan te kondigen voor onze nieuwste productie: de betoverende “Robin Hood.”

De Musical:

“Robin Hood” is een magische en avontuurlijke musical die het tijdloze verhaal vertelt van de legendarische held, Robin Hood, en zijn dappere bende van vrijbuiters die strijden voor gerechtigheid en tegen onderdrukking.  Met prachtige muziek, betoverende choreografieën en een meeslepend verhaal belooft deze productie het publiek mee te nemen op een onvergetelijke reis vol spanning en emotie.

Over Theatergroep Manteau:

Sinds haar oprichting in september 2010 heeft Stichting Manteau als doel om getalenteerde musicalartiesten een platform te bieden waarop ze zich kunnen ontwikkelen en schitteren in regionale theaters. Onder de bekwame leiding van twee professionals, regisseur Sharon Slachter en musicus Michel de Valk, heeft Theatergroep Manteau de afgelopen jaren met enthousiasme diverse producties op de planken gebracht, waaronder Aïda, Cinderella, Shrek, Hairspray, Belle en het Beest, Legally Blonde, Jesus Christ Superstar, Zorro en A Christmas Carol.

Audities:

Wij zijn op zoek naar getalenteerde musicalacteurs en (ensemble)zangers van alle leeftijden om deel uit te maken van de cast van “Robin Hood.” Dit is jouw kans om schitteren en het publiek te betoveren in deze magische productie.

Wanneer:

  • Data: Woensdag 17 en 24 januari 2024
  • Tijd: Vanaf 19:30 uur
  • Locatie: Centraal Punt | Grote Haarsekade 120 | Gorinchem
Info & Aanmelden:

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een buitengewoon avontuur in de wereld van musicals. Wij nodigen alle gepassioneerde en getalenteerde artiesten uit om deel te nemen aan deze spannende audities voor “Robin Hood.” Samen kunnen we een onvergetelijk spektakel creëren. Mis deze kans niet en laat jouw talent schitteren in het schouwspel van “Robin Hood.”