Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht presenteren in mei 2022 de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond. De legendarische televisieserie komt dit voorjaar tot leven in het MECC Maastricht. Het wordt een grootschalige musical waarin de ziel van de Zuiderling tot leven komt.

In Dagboek van een Herdershond komt de jonge kapelaan Erik Odekerke aan in een klein landbouwdorp in Limburg. Hij treft er een sterke gemeenschap dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor. Met de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt dit rijke Roomse leven van de gemeenschap steeds meer onder druk te staan. De onhandige, naïeve Erik probeert zich staande te houden, maar ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas.

Voor deze productie zijn we op zoek naar geschoolde acteurs van elke etnische achtergrond met sterke zangkwaliteiten. We zoeken zowel mannen als vrouwen in vrijwel alle leeftijdsklassen (tussen 18 en 80 jaar). Je moet beschikbaar zijn in de periode maart 2022 t/m medio augustus 2022. De standplaats van de productie is Maastricht. De musical wordt opgevoerd in een speciaal pop-up theater in het MECC Maastricht. De eerste en tweede auditie rondes zijn gepland op 19, 20 en 21 oktober aanstaande. De finals zullen plaatsvinden op 5 en 6 november. De audities worden gehouden in Maastricht. 

Je kan je aanmelden door je CV (voorzien van een foto) vóór 1 oktober te sturen naar: sollicitaties@toneelgroepmaastricht.nl. Gezien de beperkte auditietijd zal er na aanmelding een voorselectie plaatsvinden. Uiterlijk 8 oktober laten wij via e-mail weten of je wel of niet wordt uitgenodigd voor de auditie.