Vol trots kondigt opera- en musical corryfee Henk Poort een extra voorstelling van Henk Poort en de Helden aan op 11 november in Koninklijk Theater Carré mét gastoptreden van Floor Jansen. De twee gingen viral met hun versie van The Phantom of the Opera tijdens hun onvergetelijke deelname aan Beste Zangers. Al eerder kondigde Henk twee voorstellingen met gastoptreden van Floor aan in Carré, die binnen 10 minuten volledig uitverkocht waren. Vanwege de coronamaatregelen zijn deze uitgesteld naar 10 november. Wegens aanhoudende vraag naar kaarten is er nu een extra voorstelling toegevoegd op 11 november. Kaartverkoop start zaterdag 11 september om 10.00u via de website van Koninklijk Theater Carré.

Henk Poort: “Ik kijk enorm uit naar de komende tournee en de voorstellingen in Carré; wát hebben we er met z’n allen lang op moeten wachten. Ik vond het hartverwarmend om te merken dat het publiek haar enthousiasme over deze voorstelling vast is blijven houden en we nu dus wegens de grote vraag naar kaarten een extra voorstelling kunnen spelen. En ik heb een primeur! Ik kan alvast verklappen dat we ons nieuwste duet dat we deze zomer gelanceerd hebben – ‘Dangerous Game’ uit de musical Jekyll & Hyde – gaan zingen.”

Henk Poort en de Helden

Ter voorbereiding voor Beste Zangers werd Henk gevraagd na te denken over zijn muzikale helden, wat hem inspireerde deze solovoorstelling te maken. In Henk Poort en de Helden staan de voorbeelden en inspiratiebronnen van Henk Poort centraal.  Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera en de helden uit zijn persoonlijk leven. Ondersteund door een vijfkoppige live-band én een spetterend gastoptreden van Floor Jansen in Koninklijk Theater Carré.

Foto Peter Paul van den Hurk