Op 21 & 22 april 2023 presenteert EDOG Muzikaal Theater Diemen  3 Musketiers de Musical naar het welbekende verhaal over de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis.

3 Musketiers

Het is 1627. De jonge koning Lodewijk XIII heerst over Frankrijk. Naast hem staat de op macht beluste kardinaal Richelieu. Onze jonge held D’Artagnan zoekt in hetzelfde jaar aansluiting bij de Musketiers, de koninklijke garde die Lodewijk XIII trouw is. Richelieu wil gebruik maken van de onervarenheid van de koning en smeedt een complot tegen hem. Zijn plan is om de koning en zijn vrouw in diskrediet te brengen en hem zo tot aftreden te dwingen. Daarna wil Richelieu zelf de macht grijpen en de oorlog verklaren aan Engeland. Gelukkig komt D’Artagnan via zijn geliefde Constance achter de plannen van de kardinaal en samen met de drie Musketiers gaat hij het avontuur aan om de plannen van Richelieu te dwarsbomen.

Een musical vol humor, drama, zang, dans en schermscènes. De sterke cast wordt begeleid door een geweldig live orkest. Online kaartverkoop via: www.edog.nl/kaartverkoop

D’Artagnan combi-ticket

In samenwerking met horeca gelegenheid “Tot zoo!” bieden wij u de gelegenheid om voor de voorstelling in het restaurant van de sporthal te komen eten en daarna de voorstelling “De 3 Musketiers” bij te wonen. U loopt zo van uw tafel ons pop-up theater in. Dit combi-ticket kost 50,00 euro per persoon. Wij reserveren voor u een tafel in het restaurant van de sporthal. Daar staat voor u het D’Artagnan buffet klaar. Dit buffet bestaat uit heerlijke huisgemaakte salades, saté, frites, stokbrood, kruidenboter en diverse sausjes. Tevens krijgt u 1 drankje en uiteraard is een toegangskaart voor onze voorstelling bij de prijs inbegrepen.