Het begon in november 2019 met de eerste audities voor de musical ‘Bloemrijk en het magische toverstekje” van de musicalclub Bries producties. Vol enthousiasme is een leuke club mensen aan de slag gegaan om deze musical vorm te geven. Na een periode ‘on hold’ te hebben gestaan door Corona, is er afgelopen september opnieuw gestart met een Bries 2.0, met deels nieuwe castleden en een nieuwe regisseur.

Elke woensdagavond wordt er fanatiek en enthousiast gerepeteerd en gecreëerd, want de visie van Bries is: samen. Door elkaars talenten en creativiteit te benutten, brengen we samen deze nieuwe, sprookjesachtige gezinsmusical tot leven, zodat deze bloemrijk opgevoerd kan worden. Ons streven blijft om in het najaar 2022 op de planken van het Mozaiek te staan . Alleen het ‘samen’ in coronatijd vraagt om nog meer creativiteit nu we niet meer live kunnen repeteren. Alle leden, samen met vrijwilligers zijn verdeeld over commissies, die verantwoordelijk zijn voor PR, productie, kostuums en decor. Marktplaats wordt afgestruind voor pruiken, kleding en decorstukken. Ontwerpen van kostuums liggen op verschillende keukentafels.

Onze socials draaien op volle toeren en de website www.briesproducties.nl wordt  bijgewerkt. Neem eens een kijkje en dan zie je ook dat er een vacature geplaatst is van een belangrijke, nog niet-vervulde hoofdrol, waarbij toneel, dans- en zangskills niet nodig zijn, maar organisatorische talenten des te meer.  Voor de Kerstvakantie sluiten we af met een gezellig online samen zijn, georganiseerd voor en door Bries leden. En ook in het nieuwe jaar blijven we invulling geven, aangepast aan de omstandigheden. Vanuit deze plek willen wij iedereen een bloemrijk 2022 wensen en hopen wij in dat jaar ons Bloemrijk met jullie te delen.