“Zing je mee?”, een zin die ze bij Scratch This Musical afgelopen jaar niet gehoord hebben door het rondwaren van het coronavirus. Zij hebben als Scratch-team goed nagedacht over de mogelijkheden en geloven in een nieuwe editie die misschien niet helemaal hetzelfde zal zijn maar wel vasthoudt aan ons kerningrediënt: samen zingen!

Zij zijn dan ook heel trots dat ze op 16 oktober in theater De Nieuwe Regentes in Den Haag Scratch This Musical 2021 uitvoeren! Het repertoire bestaat uit de musical Chess met de ongelofelijk mooie (en stoere) muziek geschreven door Benny Andersson en Björn Ulvaeus (de mannen van ABBA). Klassiekers als “One Night In Bangkok” en “I Know Him So Well” komen uit deze rockopera die met haar repertoire in de top van de musicalclassics thuishoort.

Chess

Het verhaal gaat over twee schaaktoernooien waar een Amerikaanse en Russische schaakmeester tegen elkaar spelen tegen een achtergrond van de Koude Oorlog en een intrigerend liefdesverhaal.

De Locatie

Theater De Nieuwe Regentes is een voormalig zwembad met een recent volledig vernieuwde zaal. De indeling en referenties naar het voormalige doel van het gebouw zorgen voor één van de meest sfeervolle Scratch-locaties tot nu toe! Bovendien houden we met de indeling van het theater maximale flexibiliteit voor een goed verloop en aanpassing aan de dan geldende regels. We zijn op meerdere scenario’s voorbereid en zorgen voor een veilige omgeving.

Enquete

Uit de enquête van Scatch This Musical blijkt dat een deel van de eerdere deelnemers nog niet zeker weet of ze ook daadwerkelijk mee willen doen in oktober, maar wel graag het zingen weer willen oppakken door een nieuw project aan te gaan. Voor € 25,- is daarom een ticket beschikbaar waarmee een deelnemer toegang krijgt tot het repetitiemateriaal en je in augustus met € 25,- korting alsnog een deelnemerskaart kunt kopen als er binnen de stemgroep nog plekken beschikbaar zijn. Uiteraard kan ook direct een gegarandeerde plek gekocht worden met €5,- korting voor € 65,- (actie geldig t/m 30 april).

Koop tickets via: www.scratchthismusical.nl en duik met ons in het diepe!