Producent Oatmilk studio heeft de eerste scenefoto’s gedeeld van de cabaretmusical Ver van je bed. De voorstelling is vanaf vandaag te zien in de Nederlandse theaters.

Op bezoek in het ouderlijk huis zit Hannah (Renée de Gruijl, o.a. De Tocht, SpangaS) samen met broer Pieter (Martijn Kardol, o.a. winnaar Leids Cabaret Festival) bij moeder Marjan (Annick Boer, o.a. De TV Kantine, Last One Laughing, Wie is de Mol?). Hannah is bijna 30 en had eigenlijk verwacht haar leven nu wel zo’n beetje op de rit te hebben. Een koophuis kan je in deze huizenmarkt niet manifesteren en een relatie vinden zonder te hoeven swipen lijkt een onmogelijke opgave. Pieter zoekt met spoed naar een betaalbare woning voor hem en zijn baby. Tot overmaat van ramp, zit er opeens een andere man op de plek van hun vader: Jan Dirk (Bart van Veldhoven, o.a. Soldaat van Oranje, Diana en Zonen), de nieuwe “lifecoach” van Marjan. 

Kon het allemaal maar weer zijn zoals vroeger. Maar hoe gaat dat wanneer de wereld in een razend tempo blijft veranderen en een happy end onbereikbaarder lijkt dan ooit?

De feestelijke première is op zaterdag 23 maart 2024 in het nieuwe Theater aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch. Na de première is de voorstelling tot en met 9 juni te zien in meer dan 45 theaters in heel Nederland.

Lees meer op de website.

Foto’s: Annemieke van der Togt