Theaterproducenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen kondigen met trots de nieuwe concert-theatershow WOMAN IN LOVE aan, gepresenteerd door De Graaf & Cornelissen Entertainment. WOMAN IN LOVE, gepland voor 2025, zal het publiek meenemen op een betoverende reis door het onvergetelijke repertoire van de wereldster Barbra Streisand.

WOMAN IN LOVE belooft een avond vol met de tijdloze hits en meesterwerken die zijn gezongen door de legendarische Barbra Streisand. Artistiek directeur Hans Cornelissen deelt zijn enthousiasme: “Na het succes van eerdere theaterconcerten zoals Vive La France, Nederland Musicalland, Bella Italia en List Shaffy & Piaf, kijken we er enorm naar uit om ons te storten op dit waanzinnige repertoire van hoog niveau.”

In een later stadium zullen meer details worden onthuld, inclusief de namen van de cast. Houd onze kanalen in de gaten voor verdere updates en aankondigingen.

Over De Graaf & Cornelissen Entertainment

De Graaf & Cornelissen Entertainment viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Als vrije theaterproducent hebben zij de afgelopen jaren talloze grote en bekende maar ook mooie kleinere producties naar de theaters mogen brengen zoals Liesbeth List, Op Hoop van Zegen, Evita, The Rocky Horrorshow en Titanic de Musical. De voorstellingen van De Graaf & Cornelissen Entertainment zijn in heel Nederland, en met regelmaat ook in Vlaanderen, in grote en kleine theaters te zien. Afgelopen theaterseizoen bracht De Graaf & Cornelissen onder andere Les Misérables en staan op dit moment in de theaters met Mamma Mia!

Ga voor meer informatie naar www.degraafencornelissen.nl