Wil jij pas afgestudeerd musicaltalent zien schitteren in deze muzikale voorstelling? Tag dan hier of op onze facebookpagina (musicalsites) met wie jij wilt gaan en win 2 kaarten voor ‘De Nieuwe Lichting’ op maandag 8 november in Theater de Stoep in Spijkenisse. Op 5 november maken we de winnaars bekend!

Vanwege het wegvallen van de afstudeervoorstellingen in seizoen 2019-2020 presenteert stichting NANOEK een muzikaal ‘gesamtkunstwerk’. Afstudeerders van verschillende muziektheater- en musicaltheateropleidingen in Nederland komen samen, om met virtuoze brutaliteit te laten zien wat ze in hun mars hebben. De afstudeerders tonen de diversiteit van het muziektheater genre en zoeken de mogelijkheden en grenzen daarbinnen op. Daarnaast zijn er gastartiesten: Lucretia van der Vloot, Sanne den Besten en Doris Baaten zullen te gast zijn in De Stoep.

Cast:

Michael Muyderman, Iris Bakker, Nicole van Beest, Jimi Hendrikse, Noortje van Eijl, Bas van Rijswijk, Quinten de Smedt, Sammy Uivel, Niels Gordijn, Lindy Zimmer, Merel Kappenburg, Melissa Lodder, Judith Boesen, Sterre Verschoor, Dominique de Bont