Win twee kaarten voor het koffieconcert van Nurlaila Karim

Na de uitverkochte eerste editie van het koffieconcert met Stanley Burleson afgelopen zaterdag komt Tim Koldenhof Events met een vervolg. A.s. zaterdag 11 juli om 15.00 uur geeft musicalster Nurlaila Karim een koffieconcert in het Pop-up Theater op het terras van Tim Koldenhof Events op het Zwitsalterrein in Apeldoorn.

Nurlaila speelde vele hoofdrollen in o.a. The Wiz, Mamma Mia, RENT en de Bodyguard. Normaal gesproken speelt Nurlaila avond aan avond Tina Turner in de gelijknamige musical over het leven van de Queen of Rock. Vanwege de corona maatregelen is deze musical tijdelijk stop gezet.
Tijdens het koffieconcert brengt Nurlaila alsnog de vele hits van Tina Turner ten gehore, begeleid door Marvin Smith op percussie en Davy Hitipeuw op piano. Het voorprogramma wordt verzorgd door talenten van Joji Na School of Arts.
Het optreden voldoet uiteraard aan de corona richtlijnen. Er is een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar. Een tickets kost 22,50 euro en is online te bestellen via www.timkoldenhof.nl/nurlaila. Een swingende middag gegarandeerd

Win twee vrijkaarten voor het concert dat Nurlaila Karim geeft in Apeldoorn.

Wat moet je doen om in aanmerking  te komen voor twee kaarten? Lees snel verder.

Wij mogen 2 kaarten weggeven. Wat moet je doen:

Dat kan op maar liefst twee manieren:

  1. Geef antwoord op de volgende vraag: Waarom wil jij hier naar toe? Stuur jouw antwoord uiterlijk 7 juli naar prijsvraag@musicalsites.nl

en/of:

  1. Like onze Facebookpagina of Instagram, en deel het artikel en tag de persoon met wie je naar deze musical wilt en doe dat uiterlijk 7 juli.

 

2020-07-06T14:54:48+02:0006/07/2020 14:54|

Deel dit artikel. Kies jouw platform!

Ga naar de bovenkant