Win twee kaarten voor het concert van Stanley Burleson

Win twee vrijkaarten voor het concert dat Stanley Burleson geeft in Apeldoorn.

Wat moet je doen om in aanmerking  te komen voor twee kaarten? Lees snel verder.

Wij mogen 2 kaarten weggeven. Wat moet je doen:

Dat kan op maar liefst twee manieren:

  1. Geef antwoord op de volgende vraag: Waarom wil jij hier naar toe? Stuur jouw antwoord uiterlijk 1 juli naar prijsvraag@musicalsites.nl

en/of:

  1. Like onze Facebookpagina of Instagram, en deel het artikel en tag de persoon met wie je naar deze musical wilt en doe dat uiterlijk 1 juli.

Op zaterdag 4 juli geeft musicalster Stanley Burleson een koffieconcert op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Het terras van Tim Koldenhof Events is speciaal voor de gelegenheid omgebouwd tot een pop-up theater in intieme sfeer. Vele pop- en musicalnummers uit de veelzijdige carrière van Stanley Burleson komen voorbij. Te denken valt aan nummers uit onder andere de Lion King en Miss Saigon. Maar ook jazzy covers van o.a. Michael Bublé komen voorbij. Burleson wordt live begeleid door Billy Maluw op piano en Marvin Smith op percussie. Het voorprogramma wordt verzorgd door talenten van Joji Na School of Arts.

Het optreden voldoet uiteraard aan de corona richtlijnen. Er is een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar. Een tickets kost 22,50 euro en is online te bestellen via https://timkoldenhof.nl/stanley.

2020-06-24T12:11:51+02:0024/06/2020 12:10|

Deel dit artikel. Kies jouw platform!

Ga naar de bovenkant