Na de succesvolle theatertour ‘Weet je nog wel’ zijn Ruud Bos, Tony Neef en Maaike Widdershoven terug met liedjes uit het Nederlands cultureel erfgoed, die nooit vergeten mogen worden.

En voordat iedereen denkt: Oubollig? Truttig? Nee, dat is het niet! En dat gaat het ook nooit worden als je de teksten en melodieën gewoon hun werk laat doen. Alle opsmuk laat het trio los in een knus programma waarin Tony, Maaike en Ruud totaal zichzelf zijn. Ze ontroeren, ze laten schateren, ze laten verstillen, ze zetten aan het denken, ze verbazen.

Vanaf de eerste minuut is duidelijk dat ook het publiek er toe doet en gaat het drietal verschillende keren met ze in gesprek. Er wordt ongedwongen meegezongen en een sfeer gecreëerd, waardoor het publiek én de artiesten echt een heerlijke avond hebben.

Hier een berichtje van Tony Neef, Ruud Bos en Maaike Widdershoven. We proberen langzaamaan te gaan optreden. Maar het blijft heel moeilijk om theaters of zalen te vinden die ervoor open staan en om publiek te vinden dat wil komen kijken om een geweldige avond of middag te hebben maar ook om ons te steunen want we krijgen in deze tijden alleen geld naar aantal mensen. Nu staan we 26 juni, deze vrijdag dus, om 16u en om 20u in de Hallen, Amsterdam. De kaartverkoop gaat niet goed, dus we doen een beroep via deze weg, op jullie. Wat zou het fijn en gezellig zijn als we wat meer mensen kunnen verwachten. We hopen dat jullie van de partij zijn én reserveren kan je dan via www.popuppodium.com

Weet je nog wel. Het beste van twee tours samengevoegd. Liedjes uit het Nederlands cultureel erfgoed.

Meer informatie vind je op: https://www.popuppodium.com/event/ruud-bos-tony-neef-en-maaike-widdershoven/

Foto: Mischa Muijlaert

Lees ook:
Diederick Ensink creëert coronaproof live orkest in theatershow