Naar verwachting verwelkomt Soldaat van Oranje – De Musical in oktober de 3,5 miljoenste bezoeker. In dezelfde maand is het dertien jaar geleden –  30 oktober 2010 – dat de voorstelling in première ging in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk. De 3,5 miljoenste bezoeker zal feestelijk worden ontvangen.

Sinds oktober 2010 hebben wij het verhaal van verzetsstrijder Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden al bijna dertien jaar doorverteld. Dit is één van de vele oorlogsverhalen. Vaak delen onze bezoekers hun eigen (familie-)verhalen, ervaringen of vragen met (klein-)kinderen, (groot-)ouders, buren, collega’s, vrienden uit die tijd of scholieren bespreken dit thema in de klas.

Deze nieuwe mijlpaal lijkt ons een mooi moment om jouw ervaring bij of gedachte naar aanleiding van de voorstelling mee te nemen in onze uitingen rondom het doorvertellen van een belangrijk deel van onze geschiedenis.

Doe je mee?
Geef jouw omschrijving in maximaal 70 karakters en maak kans op tien tickets voor jou en jouw vrienden of familie voor een datum naar keuze! Mogelijk zie je jouw quote terug in onze aanstaande “Geef de geschiedenis door” campagne. Meedoen kan t/m zondag 24 september. De drie winnende deelnemers ontvangen uiterlijk woensdag 27 september bericht. Voor meer informatie ga naar soldaatvanoranje.nl/3-5-miljoen-bezoekers.

Soldaat van Oranje – De Musical is een productie van NEW Productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh. De voorstelling is in een regie van Theu Boermans, met een script van Edwin de Vries, met liedteksten van Pamela Phillips Oland, muziek van Tom Harriman en in een decor van Bernhard Hammer.

Tickets t/m januari zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1324 (45cpm)

Fotocredit: Samuel van Leeuwen