Houd jij van musicals en muziektheater ? Wil jij bij premieres van grote en kleine producties aanwezig zijn en daar foto’s van maken, acteurs interviewen of een verslag schrijven. Dat kan.. Hoe? Lees snel verder.

Want onze redactie op zoek naar correspondenten en fotografen voor reportages in Nederland en Vlaanderen die in de avond en/of overdag bij persmomenten aanwezig kunnen zijn.

Musicalsites.nl is een musicalsite die zich richt op de musicals en muziektheater in Nederland en Vlaanderen met een team dat veel kennis en ervaring heeft op die gebieden. De redactie bestaat op dit moment uit 7 personen en wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om naar producties, perspresentaties en repetities te gaan om daarvan verslag te doen. Kwaliteit, plezier en enthousiasme zijn daarbij leidend. Doelstelling van ons team is, om op een goede integere manier verslag te doen van alles dat met musicals en muziektheater in Nederland en Vlaanderen te maken heeft.

Wat is de focus van Musicalsites.nl?

Musicalsites heeft zijn focus uitsluitend gericht op de Nederlandse en Vlaamse producties en van daaruit heeft Musicalsites zijn vleugels uitgeslagen en zijn wij in staat om bij diverse producties aanwezig te zijn als de ogen en oren van de liefhebbers van musicals en muziektheater. Vanzelfsprekend is musicalsites onafhankelijk en gericht op het afleveren van kwaliteit in zowel woord, beeld en geluid. Het doel is om onze bezoekers te voorzien van het laatste nieuws, kijkjes achter de schermen en de mens achter de musicalartiest door columns of interviews.

Zoeken wij jou ?

Musicalsites is enthousiast, nieuwsgierig en wil graag vertellen. Als we dat doen, kan het zijn dat we overdag of in de avond aanwezig zijn bij een musical of persmoment. Dat doen we met mensen die kunnen schrijven of fotograferen of in staat zijn mooie videoreportages te maken. Je gaat in principe altijd met iemand anders van het team naar een persmoment die zorgt voor de foto’s, video of recensie. Dus kan jij overdag of in de avond in overleg aanwezig zijn bij een persmoment of première en wil jij graag samenwerken met de rest van het team van Musicalsites.nl en hebben wij jou nog niet gevonden? Dan zouden we het heel leuk vinden als je contact met ons opneemt.

Wat moet je je goed bedenken:

  • Persmomenten zijn regelmatig overdag of in de avond. We proberen overal bij aanwezig te zijn, want we willen onze bezoekers daarover uitgebreid informeren.
  • Het is belangrijk dat je of goed kunt schrijven, of mooie foto’s kunt maken,of videoverslagen kunt maken eventueel met interviews. Dat moet je doen met eigen middelen.
  • Musicalsites draait met alleen vrijwilligers met eigen middelen en er is geen financiële ruimte om voor reiskostenvergoeding te zorgen.
  • Musicalsites is een site die tijdig en snel nieuws verzorgt en daarom is het belangrijk dat deadlines gehaald worden.
  • De minimum leeftijd is 18 jaar.

Wat kan jij van ons verwachten?

Jij krijgt bij ons de unieke gelegenheid om op tourbeurt aanwezig te zijn bij de verschillende persmomenten. Dat doe je met iemand van ons gezellige team die, net als jij, van musicals en muziektheater houdt.

We zijn steeds bezig om de site nog beter te maken en mensen met goede ideeën zijn van harte welkom.

Je mag zelfstandig werken aan de artikelen werken maar je kunt altijd hulp vragen aan een van de overige redactieleden.

Wil je samen met ons van musicalsites.nl iets moois maken?
Ja? Neem dan contact met ons op. Dat kan door een mail te sturen aan rob.de.haan@musicalsites.nl of op het contactformulier te klikken.