Wij zijn op zoek naar jou!!

De redactie van Musicalsites.nl zoekt verslaggevers en fotografen voor reportages in Vlaanderen. Hou je van theater en wil jij meehelpen om van Musicalsites.nl een mooie informatieve site maken? Lees dan snel verder.

Musicalsites.nl is een musicalsite die zich richt op de musicals en muziektheater in Nederland en Vlaanderen met een team dat veel kennis en ervaring heeft op die gebieden. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om naar grote en kleine producties, perspresentaties en repetities te gaan om daarvan verslag te doen. Kwaliteit, plezier, beschikbaarheid en enthousiasme zijn daarbij leidend. Doelstelling van ons team is, om op een goede integere manier verslag te doen van alles dat met musicals en muziektheater in Nederland en Vlaanderen te maken heeft. Dat kan als fotograaf of verslaggever.

Wat is de focus van Musicalsites.nl?
Musicalsites heeft zijn focus uitsluitend gericht op de Nederlandse en Vlaamse producties en van daaruit heeft Musicalsites zijn vleugels uitgeslagen en zijn wij in staat om bij diverse producties aanwezig te zijn als de ogen en oren van de liefhebbers van musicals en muziektheater. Vanzelfsprekend is Musicalsites onafhankelijk en gericht op het afleveren van kwaliteit in zowel woord, beeld en geluid. Het doel is om onze bezoekers te voorzien van het laatste nieuws, kijkjes achter de schermen en de mens achter de musicalartiest door columns of interviews.

Zijn wij op zoek naar jou?
Musicalsites is enthousiast, nieuwsgierig en wil graag vertellen. Als we dat doen, kan het zijn dat we overdag of in de avond aanwezig zijn bij een musical of persmoment. Dat doen we met mensen die kunnen schrijven of fotograferen of in staat zijn mooie videoreportages te maken. Je gaat in principe altijd met iemand anders van het team naar een persmoment die zorgt voor de foto’s, video of recensie. Dus kan jij overdag of in de avond in overleg aanwezig zijn bij een persmoment of première en wil jij graag samenwerken met de rest van het team van Musicalsites.nl en hebben wij jou nog niet gevonden? Dan zouden we het heel leuk vinden als je contact met ons opneemt. Wij zijn vooral op zoek naar mensen die overdag beschikbaar zijn of naar de perspresentaties/premières in Vlaanderen kunnen gaan. 

Wat moet je je goed bedenken:
Persmomenten zijn regelmatig overdag of in de avond. We proberen overal bij aanwezig te zijn, want we willen onze bezoekers daarover uitgebreid informeren. Het is belangrijk dat je of goed kunt schrijven, of mooie foto’s kunt maken kunt maken. Dat moet je doen met eigen middelen. Musicalsites draait met alleen vrijwilligers met eigen middelen en er is geen financiële ruimte om voor reiskostenvergoeding te zorgen. Musicalsites is een site die tijdig en snel nieuws verzorgt en daarom is het belangrijk dat deadlines gehaald worden. De minimum leeftijd is 18 jaar.

Wat kan jij van ons verwachten?
Jij krijgt bij ons de unieke gelegenheid om op tourbeurt aanwezig te zijn bij de verschillende persmomenten. Dat doe je met iemand van ons gezellige team die, net als jij, van musicals en muziektheater houdt.

We zijn steeds bezig om de site nog beter te maken en mensen met goede ideeën zijn van harte welkom. Je mag zelfstandig werken aan de artikelen werken maar je kunt altijd hulp vragen aan een van de overige redactieleden.

Wil je samen met ons van musicalsites.nl iets moois maken?

Ja? Neem dan contact met ons op. Dat kan door een mail te sturen aan rob.de.haan@musicalsites.nl.

2022-09-29T11:05:07+02:0029/09/2022 11:05|

Deel dit artikel. Kies jouw platform!

Ga naar de bovenkant