Wie was jouw favoriete Danny in de uitzending van 30 december 2022?

[yop_poll id=”1″]

Grease

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er  een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Het verhaal

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden.  De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease is een swingende belevenis met veel humor en sprankelende dans. Dit moet je live meemaken onder het motto: Let’s go together!

Meer informatie vind je hier

Informatie over de kandidaten voor Sandy vind je hier

Informatie over de kandidaten voor Danny vind je hier

Opmerkingen hieronder worden gemodereerd.