Tijdens de tweede show van de zoektocht naar Danny viel de eerste kandidaat af. Lees verder als je het wilt weten.

In de sing-off, die absoluut spannend moet zijn geweest voor de mannen, viel Jeffrey Zwaan helaas af.

Grease

De musical van de hit-film was 25 jaar geleden voor het eerst in Nederland te zien en keert nu terug met een nieuwe cast en hoofdrolspelers. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma gaan we naar niet 1 maar naar 2 hoofdrolspelers op zoek! 

De zoektocht start vanaf vandaag, dan kan iedereen boven de 16 jaar zich aanmelden. De beste Danny’s en Sandy’s blijven over en zijn te zien in zeven vrijdagavond shows vanaf 23 december die worden gepresenteerd door Frits Sissing.

Langstlopende musical ooit

Het liefdesverhaal van Danny en Sandy is de langstlopende musical ooit op Broadway. In 1978 kwam de film uit op de het grote doek én met succes. Verschillende generaties gingen massaal naar de bioscoop. En vandaag de dag zijn het verhaal en de muziek nog steeds een begrip.

In Op zoek naar… worden de zwoele ‘Summer Nights’ tussen Sandy en Danny herbeleefd. Het verhaal spreekt iedereen aan en wordt ook nu weer doorverteld aan jongere generaties.

Frits Sissing: “Deze editie gaan we voor het eerst op zoek naar twee hoofdrolspelers, deze keer naar Danny Zuko en Sandy. Een heerlijk romantisch verhaal voor iedereen, waarin dans een hele grote rol speelt. Hoewel het een jaren ‘50 verhaal is, wordt het dit keer in een moderner jasje gestoken. Met Op zoek naar… krijgen nieuwe talenten een kans om onze mooie cultuursector te verrijken.

Over Grease

Grease is een fenomeen en vertelt het verhaal van tieners Danny en Sandy die na een vakantieliefde onverwachts worden herenigd op school. Al snel komt Sandy erachter dat Danny niet de lieve jongen van de zomer is, maar een stoere T-Bird. Sandy besluit zich hierop aan te sluiten bij de populaire Pink Ladies. Middels een danswedstrijd proberen ze de liefde die ze tijdens de zomer voor elkaar hadden weer terug te vinden.

Meer informatie vind je hier.