Westend junior bestaat dit jaar 10 jaar en gaat voor dit lustrum jaar een bijzondere voorstelling op de planken zetten: Heathers (teen version). Deze musical is een bewerking van de gelijknamige speelfilm uit 1985. Heathers vertelt het verhaal van Veronica die niet langer de outcast wil zijn en zich daarom aansluit bij “de Heathers”, de drie meest populaire meiden van de klas. Tegelijk wordt zij verliefd op Jason Dean, een mysterieuze jongen met een donker verleden.

Westend junior speelt deze musical in een versie die speciaal is aangepast voor onze jonge cast en publiek en in een speciaal voor Westend Junior gemaakte gloednieuwe Nederlandse vertaling.

De voorstellingen van Heathers (teen version) worden gespeeld in juni 2024 in Schouwburg Het Park en jij kunt meedoen! Nieuwsgierig geworden of altijd al willen schitteren in een musical? Ben je tussen de 9 en 17 jaar? Kom dan naar onze open avond op maandag 11 september van 18:00-20:00 uur in het gebouw van Showband Hoorn (ingang Doelenplein). Aanmelden kan via info@westendjunior.nl.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.westendjunior.nl

Foto Mariska Steenbergen