Lijkt het je leuk om 5 dagen te zingen, dansen en acteren? En ben je tussen de 11 en 17 jaar? Dan is dit echt iets voor jou!

Je krijgt 5 dagen les van professionals uit de musical wereld. Er staat een supertof team voor jou klaar. De lessen zijn van 10:00 tot 16:00. We eindigen de week met een korte presentatie. Lunchen doen we gezellig met z’n allen en wordt voor je verzorgd.  Ook krijg je een leuke verrassing als herinnering aan deze week. De kosten van deze 5-daagse workshop zijn: € 390

Willemijn Verkaik

Willemijn Verkaik werd wereldwijd bekend door haar vertolking van de groene heks Elphaba in de musical Wicked. Na haar musical debuut in Elisabeth in 2001, speelde Willemijn diverse rollen in Nederland, het Londense West End, Duitsland en Zwitserland in onder meer 3 Musketiers, We Will Rock You, Elisabeth, Aida, Mamma Mia, Tarzan, Women on the verge of a nervous breakdown, Ghost, Bat out of Hell en Vrouwen op de rand van een zenuwinzinking. Onlangs was Willemijn in Nederland te zien als Miss Hannigan in Annie de musical. Daarnaast is ze te horen in de populaire Disney film Frozen en Frozen 2, als de Nederlandse en Duitse stem van Elsa.

Marcel Visscher

Marcel speelt de hoofdrol van de Mijnheer Tijd in CARO van Efteling Theaterprodukties. Hij was te zien als de stoere Gaston in Beauty and the Beast, Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme, Shrek de Musical (Grote Boze Wolf), Miss Saigon (coverJohn), Petticoat (Henk van der Meijden/Maurice), Hairspray (Corny Collins), Les Misérables (Montparnasse, cover Enjolras), Cats (Abelkouw de Spoorwegkat), Love Me Just A Little Bit More (Jan-Willem), Musicals In Concert 2, 3 Musketiers cover Aramis en Lodewijk XIII), Saturday Night Fever (Joey, cover Bobby C.), Chicago (Aaron), Oliver! en De Gelaarsde Kat. Marcel won in 2010 een John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke bijrol. Marcel geeft les bij de Frank Sanders Akademie, Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en Lucia Marthas.

Hannah van Meurs

Hannah speelde in Mama Mia! Cats, Joseph, Evita, Hair, A Chorus Line, The King and I, Rent, ShowBizCity Barcelona, Miss Saigon en Aïda. Hannah werke als assistent choreograaf mee aan Mama Mia! en als choreograaf aan Rent Mlab, a New Brain en Love Me Just A Little Bit More.  Daarnaast was ze gastdocent bij o.a. Frank Sanders en Codarts. Tevens was Hannah resident director van Miss Saigon, We Wil Rock you en Mama Mia! Ze was productieleider en company manager van diverse producties.

Eva Roest

Eva heeft haar opleiding afgerond aan het Koningklijk Conservatorium in Den Haag voor klassieke dans. Ze maakte haar debuut in de musical Elisabeth. Daarna heeft ze in verschillende andere musicals gespeeld zoals A Chorus Line in de rol van Kristine, Musicals in Ahoy, 3 Musketiers, De Kleine Zeemeermin en Olie B Bommel en de Trullenhoedster in de rol van de Trullenhoedster. Ze geeft nu verschillende lessen in klassiek ballet, musical en Pilates. Ook heeft ze in verschillende commercials gespeeld en vindt ze het organiseren van een opening act of deze musicalweek erg leuk om te doen.

Monique Verkerk

Monique heeft jaren voor de klas gestaan als groepsleerkracht én als HVO (humanistische vormings onderwijs) docent. Tevens doet ze ook al jaren aan “improvisatie-theater” Mensen (groot en klein) laten spelen, schaterlachend uit je comfort-zone, dat werd haar nieuwe doel. Momenteel geeft ze regelmatig workshops bij bedrijven en scholen. Een les improviseren/acteren tijdens de Musical Holiday heeft een hoge fun-factor en doet je dingen bij jezelf ontdekken die je nooit had verwacht!

Jeannine La Rose

Jeannine studeerde Zang-latin aan het Conservatorium van Rotterdam waar ze ook afstudeerde. Daarna studeerde ze verder tot Master Teacher in de EVT (Estlill Voice Training System) Jeannine won in januari 2019 een musical award voor haar rol in de musical The Color Purple in de rol van Sofia. Daarvoor was ze te zien in de musicals Hair, The soul of Motown 2, Mary Poppins in de rol van mevrouw Corry, Daddy Cool en Jesus Christ Super Star waar ze de eerste vrouwelijke Herodus vertolkte. Momenteel is Jeannine is te zien in de musical Tina Turner. Jeannine is internationaal actief als Vocal Coach, Zangeres, Presentatie Coach.

Roosmarijn van Bohemen

Roosmarijn studeerde af aan de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater en werkt sindsdien in het theater en televisievak. Ze speelde in commercials, televisieseries en musicals en is werkzaam als stemactrice. Roosmarijn was ondermeer te zien in Spangas, Goede tijden slechte tijden, Divorce, Urinetown en Into The Woods. Inmiddels werkt ze ook al jaren achter de schermen als casting director & docent.

Sandra Wijnhout

Na de dansacademie Amsterdam is Sandra afgestudeerd aan het Conservatorium Alkmaar voor Zangpedagoge en Musical actrice. Ze was actief als zangpedagoge bij diverse producties zoals Billy Elliot, Pinokkio, De Gelaarsde Kat en diverse jeugdtheaterscholen. Daarnaast is ze als zangcoach betrokken bij Zangexpress en gaat ze langs basisscholen om leerkrachten te leren hoe ze met hun eigen stem om moeten gaan en werkt ze als muziekdocente in het basisonderwijs. Ook heeft ze in diverse musicals gespeeld zoals, High School Musical, Sister Act, De Zwarte Tulp en Wicked.   Sandra heeft gewerkt als kinderbegeleider, zangcoach en kinderregisseuse.

Lees ook:
MusicAllFactory medley première, A Beautiful Day