Gisteravond was de een-na-laatste avond van de RooxLive musicalconcerten. The Show Must Go On is een concert met liedjes uit shows en voorstellingen die ‘hadden moeten spelen’, als ‘corona’ niet roet in het eten had gegooid. Liedjes uit shows als Tina de Musical, Kinky Boots en Anastasia, maar ook de geannuleerde shows van West-End en Broadway kregen hun moment. Kortom, de ideale gelegenheid om alsnog te genieten van de prachtige liedjes die iedereen zo heeft moeten missen.

De Koepelgevangenis in Breda

De concerten vonden plaats in de Koepelgevangenis in Breda, een tot de verbeelding sprekende omgeving, die was omgetoverd tot een sfeervolle, intieme en adembenemende concertsetting, met state-of-the art geluid! Terwijl je je als publiek je middenin de gevangenis bevindt, bestaat het decor uit cellen die zich rondom bevinden waar tot voor kort gevangenen opgesloten zaten.

Doordat men tijdens de show gebruikt maakt van speciale draadloze hoofdtelefoons, konden de gasten genieten van een intieme, kraakheldere geluidsbeleving, en alsnog de galm en de grandeur voelen en horen van de gevangenis! Wellicht ook iets voor de theaters waardoor je nog meer kunt genieten van een mooie live show en niets je afleidt, waardoor je op kunt gaan in de show.

Geweldige cast

De cast van deze avond bestond uit Gaia Aikman, Rick Sessink, Tessa Sunniva van Tol, Steven Roox, Yoran de Bont en de muzikale begeleiding was weer in handen van Stef de Hond. Calvin Kromheer was de surprise act van deze avond.

Deze talenten verzorgen een geweldige show waarbij het publiek, dat naar bleek, lang niet in het theater was geweest, kon genieten van deze unieke theaterervaring en ondergedompeld werd in een scala van bekende nummers die de revue passeerden.

Op dinsdag 14 juli vinden de laatste twee concerten plaats op deze speciale locatie. De cast bestaat dan uit: Tessa Sunniva van Tol, Nyassa Alberta, Yoran de Bont, Rick Sessink, Steven Roox. Muzikale begeleiding: Stef de Hond

Onze Facebook Live concerten

Steven Roox initieerde middenin de coronacrisis ‘live gestreamde’ musicalconcerten, met een batterij aan ervaren musicalartiesten. Vajèn van den Bosch, Wieneke Remmers, Milan van Waardenburg, Stanley Burleson en tal van collega’s passeerden de revue. Die werden ook uitgezonden op onze Social Media  kanalen van Musicalsites.

Zodra de mogelijkheid zich aandiende, was er ook publiek welkom. Veldberg Events, Roel van Spronsen Geluidstechniek en Pull Productions sloegen de handen in elkaar en maakten pareltjes van elk concert op ons kanaal waar ook wij ze natuurlijk heel dankbaar voor zijn.

Support your Vocals

Het organiseren en produceren van de livestream concerten kost enorm veel tijd, geld en moeite. Alle artiesten hebben meegedaan uit liefde voor het vak, en om het publiek te geven waar het naar snakte.

Speciaal daarvoor is de actie “Support your Vocals” opgezet. Heb je meegekeken en genoten van 1 of meerdere livestreams, dan kan je de artiesten en letterlijk iédereen achter de schermen helpen met een bijdrage, die gaat integraal naar alle medewerkers.

Meer informatie en tickets op www.rooxlive.com.

Lees ook:
MusicAllFactory medley première!

er zijn geen afbeeldingen gevonden