ONE is een geheel nieuwe theaterervaring. Het volledig bewegende decor, de visuele presentatie, de sensationele stunts van acrobaten en free runners, de tot de verbeelding sprekende muziek en songs vertolkt door de beste zangers en zangeressen en het prachtige liefdesverhaal verteld door de beste acteurs. Samen zijn zij de ingrediënten voor een magische avond uit.  Nu is het eerste nummer te beluisteren, gezongen door Nienke Latten en Soy Kroon.

One, het verhaal

ONE is ook het verhaal van een volk dat tot het uiterste wordt gedreven en uiteindelijk in opstand komt tegen haar machthebbers. En ONE is het verhaal van vizier Hemioenoe die zich verliest in zijn honger naar macht en maar een manier ziet om zijn doel te bereiken: trouwen met de dochter van -de naamgever aan het meest tot de verbeelding sprekende bouwwerk ooit in de geschiedenis van de mensheid: De Grote Piramide- Koning Cheops.

Cheops is verantwoordelijk voor dit meest tot de verbeelding sprekende monument op aarde en hij stelt alles op alles om zijn opdracht, zijn droom te kunnen verwezenlijken en daar uiteindelijk de hoogst mogelijke prijs voor betaalt die een God op aarde kan betalen…

Meer informatie vind je hier