Charlotte Boudry studeert muziektheater aan Codarts Rotterdam en speelde dinsdag 25 mei haar choreografisch concert in de zaal op de zesde etage van Codarts met de titel ‘La Donna è Mobile’. Een choreografisch concert om in vijf pogingen meer verbonden te zijn met zichzelf, haar omgeving en de wereld. Haar concert was een genot voor oog, oor en er waren ook emoties bij het zien van zoveel moois. De nummers die Charlotte zong, ondersteunt door de vier-koppige band,  waren krachtig en gepassioneerd. De choreografieën waren strak en vol emotie. Alles kwam samen in dit concert dat naast een audio absoluut ook een visueel schouwspel was door de projecties en het lichtplan en het gebruik van een groot rood transparant doek dat een extra dimensie toevoegde aan dit concert.

 

Charlotte haar stem is krachtig en kan alle genres aan waarbij ze moeiteloos vocaal schakelt ondersteunt door haar twee backing-vocals Myrthe van der Vuurst de Vries en Laksmi Gajadin. Charlotte Boudry danste deze voorstelling samen met Savae Kagan, Anita Gianinni, Elise Øymoen. De band bestond uit Carlo van der Put, Daniel Zonjee, Andro Ackerman en Adriaan Koster. De coaching was in handen van Roy Jonathans en Katja Maria Slotte.

Charlotte mocht haar concert spelen voor publiek in het theater dat vrijwel vol zat en mocht genieten van haar performance.

Meer informatie over Codarts vind je hier.

Codarts Bachelor

Daarnaast geven ze vakken als spraak, tekstanalyse, ensemble, kunst in context en muziek-, musical- en theatergeschiedenis. In veel vakken staat stijlenonderzoek centraal. Ook vakken op het gebied van gezondheid, educatie en ondernemen hebben een plaats in het curriculum.