De theaterwereld, de evenementensector en de horeca kregen dit jaar rake klappen. Maar producent RooxLive wilde dit vreemde jaar alsnog in majeur afsluiten, en vroeg daarom aan Vajèn van den Bosch en The JukeBoxBoys om een kerstlied op te nemen in Hotel van Oranje te Noordwijk. 

Een muzikaal cadeau, als bedankje voor alle trouwe theaterbezoekers, maar ook voor iedereen die voor of achter de schermen zijn schouders heeft gezet onder alles wat we dit jaar hebben mogen doen. 

De achterliggende gedachte: geen grote feesten, Geen grote feesten. Geen uitbundige braspartijen. Geen overvolle woonkamers. Maar wel een kleine, lieve, warme kerst. Vandaar de voor de hand liggende titel: Have Yourself a Merry Little Christmas, maar dan wel in een bijzondere uitvoering.

Vajèn & The JukeBoxBoys

Tijdens de clipopnames van het kerstlied, merkten zowel Vajèn als The JukeBoxBoys op dat het niet mocht blijven bij dit ene lied. Daarom slaan ze de handen in elkaar en brengen ze op 2 januari een uniek digitaal concert: Vajèn & The JukeBoxBoys. Kaartjes daarvoor en meer info zijn te vinden via www.rooxlive.com.  

Achtergrond

The JukeBoxBoys treden al jaren op doorheen heel Nederland en België. Ze traden oa op met De Toppers, in de Efteling, voor het Koningspaar en voor ontelbare bedrijven en organisaties.

RooxLive, de organisatie achter Steven Roox, organiseerde midden in de crisis een livestream concertreeks, die zodra het weer mocht, succesvol werd verder gezet met 30 of 100 mensen publiek, vanuit de Koepelgevangenis in Breda. Onder andere Vajèn van den Bosch, Stanley Burleson en Nyassa Alberta maakten daar hun opwachting.

Tevens produceerden ze voor de feestdagen digitale videoboodschappen op maat voor bedrijven, met tal van musicalacteurs.

Lees ook:
Musicalconcert In ’t Klein, met Vajèn van den Bosch en Steven Roox