Live op het Museumplein: De liefhebbers weten het al jaren: het nieuwe culturele seizoen kan niet officieel beginnen en de Uitmarkt kan niet officieel worden afgesloten zonder het musicalprogramma.

En we mogen weer! Terug de vloer op! Onder andere Brigitte Heitzer, Nandi van Beurden, Paul Groot en Samir Hassan geven acte de presence op het Uitmarktpodium. En natuurlijk zijn ook Romy en Frits van de partij.  

Je kunt live genieten van wervelende voorproefjes van alle grote, kleine en bijzondere producties die komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Verheug je op onder meer Titanic, Diana & Zonen, 14 de Musical, Come From Away, The Sound of Music, Rocky Horror Show, TINA, Aladdin, Amèlie, Dagboek van een Herdershond en Spring Awakening.   

Bovendien bestaan de Musical Awards 20 jaar en dat wordt gevierd met de feestelijke uitreiking van een aantal Musical Awards. Voor deze publieksprijzen kun je je stem uitbrengen.

Presentatie: Romy Monteiro en Frits Sissing

TV-uitzending: zondagavond 29 augustus 21:40 – 22:50 uur bij AVROTROS op NPO1

Je kunt Uitmarkt 2021: Musical Awards: The Kick-off live bijwonen als je een kaartje hebt gereserveerd en over een geldig vaccinatie- en/of testbewijs beschikt. Lees voor je reserveert eerst onze huisregels.

Wil je dit programma live bijwonen op het Museumplein? Koop dan hier je tickets:

Ik wil hierbij zijn!

Meer informatie vind je hier.