Lachen, gieren en brullen; maak je klaar voor buikpijn van het lachen. Na vele rollen in sprookjesmusicals als Rapunzel, De Kleine Zeemeermin en Doornroosje, is het nu tijd voor een eigen show. Het knotsgekke tovenaarsduo is in september te zien in de megagrote en megagezellige ‘Titus & Fien Zomershow’ in onder andere de RAI in Amsterdam.

Titus & Fien

Titus & Fien zijn al bijna tien jaar te zien in de Nederlandse theaters en laten het publiek lachen met hun grappen en grollen. In deze zomershow zijn de twee tovenaars druk bezig met de voorbereidingen op hun zomervakantie. Fien probeert alles goed te regelen, maar Titus gooit met zijn grapjes roet in het eten. Compleet met showballet en een live band zetten Titus en Fien de RAI op zijn kop.

Rai Amsterdam

De RAI kleurt groen in september, want Titus & Fien roepen alle kinderen op om in hun kleur verkleed te komen. Degene die het gekst, het groenst én het leukst verkleed komt, wordt zelfs op het podium geroepen als onderdeel van de show! En na afloop is er voor iedereen tijd om met deze grapjassen op de foto te gaan.

Deze show is tussen 5 en 18 september meerdere malen te zien in diverse Nederlandse Theaters. Dit wil je niet missen!

Lees meer op https://www.vanhoorne.com/

Foto: Levin de Boer