TOP theaterproducties is een producent van (amateur) muziektheater . We maken muziektheater voorstellingen met liefhebbers van 12 tot 80 jaar. We bespelen grote podia maar maken ook kleine producties die op locatie van woon-zorgcentra worden gespeeld. We zijn ‘huispartner’ van de KAF –Kunstlinie Almere Flevoland- (schouwburg Almere).  

Naast het maken van producties  organiseren we tevens masterclasses en workshops voor lessen in zang, spel en (tap)dans. Plezier staat voorop maar ontwikkeling centraal. Alle producties en lessen staan o.l.v. een professioneel artistiek team. Dit team wordt gestadig uitgebreid, net als TOP zelf.  Verschillende nieuwe producties zijn inmiddels in voorbereiding .

Musical, Opera en Operette

Met de situatie rondom Corona lagen uiteraard ook onze repetities stil en zijn voorstellingen verplaats . Maar achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de volgende seizoenen in volle vaart door gegaan en ook nieuwe plannen opgezet.  Voor 2021 zijn er op dit moment verschillende producties in voorbereiding:‘Annie Get Your Gun’ en  ‘Flevo-Land van de Toekomst deel  1 en deel 2’.

Verwacht worden ook L’Enfants et Les Sortileges  (Het kind en de Kwelgeesten) een opera van Maurice Ravel; ‘Grand Kaffee’ een operette programma speciaal voor de bewoners van woon-zorgcentra. Wenselijk wordt nog een kerstshow aan dit rijtje toegevoegd.  

Per direct gezocht

Door de verschuivingen  vanwege Corona is er plaats gekomen in twee lopende projecten .

1)Wij zoeken  met spoed 1 man voor drie bijrollen in de musical ‘Annie Get Your Gun’. Daarnaast zing en speel je mee in het ensemble. (graag reageren voor 25 augustus)
2) Voor ‘Flevo-Land van de Toekomst deel 1’ zoeken wij 1 goede (mezzo)sopraan voor een duet en finale ensemble.  Alle repetities vinden plaats in Almere.

Ben je 18 jaar of ouder en geïnteresseerd stuur een mail aan administratie@topalmere.nl .

Audities

Per project wordt opnieuw een theatergroep gevormd. We houden daarom geregeld audities. 

Voor het uitdagende en prestigieuze project , de opera  ‘L’ Enfants et les Sortileges’ worden in oktober audities gehouden. Voor het eerst wordt deze opera in het  Nederlands opgevoerd, de vertaling wordt op dit moment geschreven.

We zoeken voor deze opera  gevorderde zangers met beheersing van de klassiek zangtechniek. Binnenkort wordt meer over dit project bekend gemaakt.

Ben je alvast geïnteresseerd  neem dan contact op via administratie@topalmere.nl

Ook voor de operette ‘Grand Kaffee’ wordt in het najaar audities gehouden.

Workshops

In muziektheater komen de disciplines zang, spel en dans samen. Dat is een lastige combinatie. We bieden daarom lessen aan in deze disciplines. Op dit moment worden de workshops en masterclasses voor de komende periode gepland. Op onze website en facebook worden deze spoedig aangekondigd.

Voor meer informatie en opgave voor deelname aan audities en workshops

www.topalmere.nl  ; adminstratie@topalmere.nl ;   facebook/TOPAlmere

Lees ook:
Repetities Off-Broadway hit Murder Ballad gestart