Sinds zaterdag 17 december is het hilarische groene duo, Titus & Fien, voor een maand terug in het theater met de gloednieuwe, grootse Titus & Fien Winterrevue. Het is voor het eerst dat Titus & Fien het land rondtoeren met een eigen show, en dat blijkt na een weekend al een groot succes. De kaartverkoop van de show gaat hard, en het eerste weekend was volledig uitverkocht. In deze show vol grappen, sketches en een spectaculair live orkest, weet het duo iedereen in te pakken. Lachen, gieren en brullen, daar kunnen theaterbezoekers op rekenen als ze de Titus & Fien Winterrevue bezoeken.

Titus & Fien zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot échte kinderidolen. Ze zijn bekend geworden door hun rol in de vele sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment, waar zij als komisch duo altijd een grappige twist gaven aan het verhaal. Inmiddels hebben zij het sprookjesboek gesloten en besloten om eigen shows naar het theater te brengen. In 2021 was de Titus & Fien Zomershow voor het eerst en exclusief naar het RAI Theater in Amsterdam. Op diezelfde plek werd in 2022 een geheel nieuwe versie van de Zomershow neergezet. Met de Titus & Fien Winterrevue gaat het duo voor het eerst langs meerdere theaters door het land.

Winterse show voor de hele familie!

Tijdens deze spectaculaire winterse familieshow kan het publiek rekenen op een middag lachen, gieren en brullen. Waar Fien graag alles in goede banen wil leiden, kan Titus het niet laten om de leukste grappen uit te halen, wat zorgt voor vele komische momenten. Met een prachtig decor, live orkest, grote hits, hilarische sketches en grappen en grollen, is deze voorstelling een heerlijk uitje in de kerstvakantie voor de hele familie! Daarnaast kunnen kinderen die naar de voorstelling gaan meedoen aan een verkleedwedstrijd en kan iedereen na afloop Titus & Fien ontmoeten in de foyer van het theater.

De Titus & Fien Winterrevue is tot en met 28 januari te zien in verschillende theaters door heel Nederland. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.vanhoorne.com/titusenfien.

Foto Wim Lanser