In het Diekhuus in Midddelharnis stond de theaterzaal binnen alle RIVM richtlijnen op zijn kop met het optreden van The Jukebox Boys. Ze brachten hits met de typische sixties sound op het podium. Dit deden ze met begeleiding van muziek maar ook a capella zodat er een mooie muziekmix ontstond.

Door de RIVM richtlijnen waren er grote gaten in de zaalbezetting waardoor je toch niet het normale sfeertje hebt maar dat mocht de pret duidelijk niet drukken. Michael Nieuwenhuijze, Jeffrey Italiaander, Sandor Sturbl en Arjan Lienaerts gooiden alles in de strijd in een zaal met een enigszins hoge temperatuur dat menig zweetdruppeltje opleverde.

Alle mannen hebben uitstekende stemmen die in zowel gezamenlijk als individueel uitstekend tot hun recht komen waardoor alle nummers op een eigen wijze gebracht werden in het kleine intieme theater.

Nummers als Viva Las Vegas, Uptown Girl, Blue Suede Shoes, She Loves You, You can’t hurry love, I’ll Be There for You, Delilah, Tell her about it en Wake up little Suzy om maar een paar nummers op te noemen passeerden de revue.

Wilt u meer weten over The Jukebox Boys. Klik dan hier.

Wilt u meer weten over RooxLive klik dan hier

Lees ook:
In ‘t klein met Vajèn van den Bosch