Tell me the truth about love is een muziektheatervoorstelling over liefde, afstand en nabijheid.

Twee operazangers in één huishouden. Zij mogen wél dicht bij elkaar zijn op een podium, maar is dat eigenlijk wel nodig om liefde, in al haar facetten, over te brengen?

 

Een intense voorstelling met humor en relativering, met opera en musical – maar vooral heel veel liefde – die u een zinderende avond kan bezorgen in een tijd waar afstand en huidhonger een pijnlijke realiteit is.

Vertel me… vertel me wat liefde is. 
Of liever nog, laat het me horen, zien, voelen… 
Laat het me horen bij Verdi, Donizetti, Bernstein, bij Ramses Shaffy… 
Laat me deze reis samen met jou maken, en met Shakespeare en met Auden en met Gorter. 
Laten we de oude bronnen onderzoeken: de Bijbel of juist de Kamasutra? 
Verleid me, vergeef me, lach met me. 
Vind het met mij, in mijn stem, in mijn ogen, in mijn armen. 
Vertel me wat liefde is. 

Als een blikseminslag raakt het ze, als een coup de foudre, of de realisatie van het onvermijdelijke lot. Hoe dieper de onderzoekers in het onderwerp graven, hoe persoonlijker het wordt. Afstand houden blijkt geen optie meer. 

Tell me the truth about love is een muziektheatervoorstelling over liefde, afstand en nabijheid met de Limburgse sopraan Maartje Rammeloo en tenor Jan-Willem Schaafsma. Twee operazangers uit één huishouden: zij mogen wél dicht bij elkaar zijn op een podium, maar is dat eigenlijk wel nodig om ware liefde over te kunnen brengen? Een intense voorstelling met humor en relativering – maar vooral heel veel liefde – die u een zinderende avond kan bezorgen in een tijd waar afstand en huidhonger een pijnlijke realiteit is.  

Met Mirsa Adami, piano en Gusta Teengs-Gerritsen, regie 

Maartje Rammeloo, sopraan
Jan-Willem Schaafsma, tenor
Mirsa Adami, piano
Gusta Teengs Gerritsen, regie

Giel Rozilio, videograaf trailer
Met dank aan Groenland Studio’s, Hilversum

Kijk op www.maartjerammeloo.nl/tellmethetruthaboutlove voor meer informatie!

Alleen nog te zien op woensdag 12 juli in Theater Heerlen. Klik hier voor kaarten