Tony Neef, Tessa Sunniva van Tol, Eline de Jong en Steven Roox brengen een mix van highlights uit oude Broadwayparels en nieuwe West Endfenomenen in een 70 minuten durend intiem concert. Een vlotte presentatie, bijzondere achtergrondinformatie, leuke interviewtjes, live pianobegeleiding en natuurlijk de nodige interactie tussen de artiesten en het publiek!

De onrustige toestanden van afgelopen jaar maakten het onmogelijk om grote musicalproducties door te laten gaan. Kleinere initiatieven vonden gelukkig hun doorgang, en zo kon de musicalliefhebber onbeperkt zijn hart ophalen bij meerdere initiatieven van RooxLive, waaronder de eerste online musicalconcerten, maar ook een reeks live musicalconcerten in de Koepelgevangenis van Breda. Daarna speelden oa Willemijn Verkaik, Vajèn van den Bosch en René van Kooten ook voor uitverkochte zalen

Op 25 juli strijkt er weer een prachtig concert neer in Theater de Schalm in Veldhoven. Met klinkende namen als Tony Neef en Tessa Sunniva van Tol belooft het een fantastische avond te worden. Alle artiesten nemen de microfoon weer op, en kijken vol goede moed naar de toekomst, maar zijn vooral blij om weer écht live te mogen zingen voor publiek.

Producent Steven Roox: “Bij RooxLive willen we elke avond ‘speciaal’ maken, en maakt het publiek niet elke show hetzelfde mee. We trakteren hen op grappige anekdotes en
wist-je-datjes. Naast dat het een enorm vocaal spektakel gaat worden met deze cast, moet er zeker ook gelachen kunnen worden!” 

Summer Nights!

Tickets en info via: www.rooxlive.com