Na de huidige productie Urinetown, die in juni 2023 in het Chassétheater wordt opgevoerd, gaat Stichting NoNonsense werken aan de musical Titanic. Van waterschaarste naar wateroverschot: groter kan het contrast niet zijn. De van oorsprong Rijense stichting pakt het groots aan: alle leden van de stichting, krijgen een plekje in de musical.

Vorig jaar heeft NoNonsense voor het eerst vanwege het 15-jarig jubileum met Show 15 een co-productie gedaan met de Youngzz (middelbare school) en de Theatergroep (18 jaar en ouder). Dat was zo’n succes dat er dit jaar voor gekozen is om alle 70 leden, ook de Teenzz (basisschool vanaf 8 jaar), in de musical Urinetownn te laten staan.
Voor het komend seizoen wil het bestuur met Titanic groots uitpakken, dus nieuwe leden zijn van harte welkom. Ook dan staan alle leden in deze musical.

Voor de docenten Nick van Kuipers (zang en regie) en Mark Zielhorst (choreografie), beiden geschoold aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, is de samenwerking een pittige klus. De Theatergroep repeteert in Rijen en de Teenzz en Youngzz in Breda. De rollen zijn verdeeld tussen de Youngzz en de Theatergroep, dus met gezamenlijke repetitiedagen worden de drie groepen aaneengesmeed. Met enthousiaste commissieleden uit beide groepen zorgen vrijwilligers voor kleding, decors, pr-materiaal, sponsoring, maar ook voor een gezellige leuke-dingen-dag.

In juni zijn er twee proeflessen voor alle groepen, aanmelden is vanaf nu mogelijk. Wil jij meespelen in dit prachtige verhaal? Meld je dan nu aan. Kijk voor meer informatie op www.stichtingnononsense.nl