15 jaar geleden richtten Joost de Jong en DJ Jansen Stichting NoNonsense in Rijen op. Zij wilden met amateurs een zo professioneel mogelijke voorstelling maken. De docenten hadden zelf in professionele musicals gestaan en wilden de leerlingen datzelfde gevoel geven. Inmiddels is de stichting 15  jaar verder. Na een paar jaar werden er ook kindergroepen in het leven geroepen, uitgebreid naar Breda en zo bestaat de huidige Stichting uit drie groepen: de Teenzz , de Youngzz  en de Theatergroep. 

De Teenzz (basisschool)repeteren op vrijdag  van 16.30 uur-18.30 uur in Breda in het Belcrumhuis. Zij brengen dit jaar de musical Mooi zo! en laten zich daarin van hun beste kant zien.

De Younzz  (middelbare school t/m 17 jaar) repeteren op vrijdag van 18.45-21.15 uur in Breda in het Belcrumhuis. Zij brengen dit jaar, samen met de Theatergroep een groots opgezette familieshow vanwege het 15-jarig jubileum: 15.

De Theatergroep (18 jaar en ouder) repeteren op woensdag van 19.30-22.30 uur in Café het Rijens Vat in Rijen.  Zij staan dit jaar, samen met de Youngzz in een groots opgezette familieshow vanwege het 15-jarig jubileum: 15.

De optredens vinden plaats in juli 2022 in het Chassétheater in Breda. De docenten hebben allen ervaring in het vak en een professionele  opleiding .

Meer informatie over Stichting NoNonsense en al haar voorstellingen van de afgelopen 15 jaar is te lezen op onze website www.stichtingnononsense.nl.