Stichting Featherhair Creations is uniek omdat wij eigen muziektheater- en musicalproducties maken in samenwerking met een jong, talentvol en creatief team. Jonge talenten zijn, onder leiding van professionals, samen verantwoordelijk voor de gehele creatieve verzorging van de productie. We werken met jonge getalenteerde jongeren. De meeste jonge makers volgen een opleiding voor een vak in de creatieve sector. Ze krijgen bij Featherhair Creations mooie kansen werkervaring op te doen in een professionele setting en zo ook hun CV uit te bereiden. Daarnaast vragen wij bewust geen financiële bijdrage van onze acteurs of creators om zo iedereen gelijke kansen te geven. Passie, talent en werkhouding is wat telt!

Wij streven naar een professionele uitstraling, je zult je dan ook stevig moeten inzetten voor het project, onderschat dat niet. We verwachten van iedereen een goede en verantwoordelijke werkhouding.  

Binnen het ontwikkeltraject UP TO YOU, waarbinnen jonge talenten tot 30 jaar ondersteund worden in hun ontwikkeling tot professional in de podiumkunsten, is de musical “De Koning is van Mij” geschreven. De musical is een fictieve vertelling over de jonge koning Louis XIV die op zoek gaat naar zijn bruid. 

Het betreft een korte repetitieperiode (van januari t/m zomer 2023) en we verwachten dan ook een flinke dosis motivatie en inzet van onze jonge talenten. De repetities zijn op donderdagavonden in gemeente Dijk en Waard. Er zijn rollen voor acteurs van tussen de 10 en 23/25 jaar. 

Naast acteurs, is featherhair creations ook altijd op zoek naar jonge talenten binnen andere disciplines. Van kostuum en decor tot lichtontwerp en rekwisieten. We staan aan het begin van nieuwe producties altijd open voor jonge makers en ontwerpers. Volg jij een creatieve opleiding en wil jij je CV een boost geven? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Mail ons? 

Ben je meer van het schrijven, regie en productie? Dan is het ontwikkeltraject UP TO YOU iets voor jou! We zijn op zoek naar jonge makers die klaar zijn voor een nieuw avontuur. Neem eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op.