Beginnend Singer-songwriter duo The Marvin Road wil niets liever dan hun muziek delen met Nederland, maar om dat te kunnen doen, hebben zij een steuntje in de rug nodig. Om deze reden zijn zij op www.voordekunst.nl een crowdfunding gestart. Gisterenavond om 21.00 uur ging de webpagina live en stroomden de eerste donaties al binnen. Ook lanceerden Marle en Vini hun website: www.themarvinroad.com.

“Op dit moment doen wij niets liever dan onze creativiteit, geluid en boodschap vertalen naar onze eigen muziek. Om jou, en zoveel mogelijk andere mensen mee te laten genieten van onze boodschap, willen wij een EP met vijf van onze mooiste liedjes opnemen en uitbrengen,” schrijven Marle en Vini op hun crowdfund-pagina.

De EP wordt opgenomen in nauwe samenwerking met producer en gitarist Bas van Wetten. Ook muzikanten Micky Fisser (drums) en Jelle Stokhof (basgitaar) zullen te horen zijn op de EP.

Over The Marvin Road

The Marvin Road is een singer-songwriter duo, dat bestaat uit Marle Martens (Haps, Noord-Brabant) en Vini Gomes (Brazilië). Het tweetal maakt al jaren, los van elkaar, muziek en hebben flink aan de weg getimmerd. Ze speelden samen en apart in grote musicalproducties door heel Europa (Tarzan, The Lion King, Jesus Christ Super Star, Ghost). Waar Vini grote bekendheid verkreeg met The Voice of Germany, kennen de Nederlanders Marle van haar rol in Soldaat van Oranje

In 2017 ontmoetten Marle en Vini elkaar tijdens een samenwerking in Wenen. Waar Vini Marle door een moeilijke periode in haar leven hielp. Vini stelde voor om gedachten en gevoelens een plek te geven door eigen liedjes te schrijven. Tijdens het muziek maken, tekstschrijven, verwerken van emoties, op zoek zijn naar eigen identiteit en geluid, vinden ze elkaar en worden ze verliefd. Zo verliefd, dat hun muziek tegenwoordig niet alleen meer gaat over het overwinnen van donkere tijden, maar ook over hun liefde en levenservaring als koppel. Hun muziek vertelt over hoe zij hun leven kleur geven, ze zingen over de weg die zij bewandelen. Daarom heten ze The Marvin Road.

Voor donaties: https://www.voordekunst.nl/projecten/11789-the-marvin-road-debuut-ep-album

Voor meer informatie: www.themarvinroad.com