Singer-songwriter duo The Marvin Road brengen hun allereerste single uit. Please Turn On The Light is vanaf morgen te beluisteren op de bekende streamingsplatformen. Het muzieknummer is onderdeel van de EP die The Marvin Road later zal uitbrengen. De EP is tot stand gekomen door middel van een crowdfund-actie. Afgelopen week gingen zij over hun doel van 10.000 euro heen.

 

‘Iedereen kent die momenten wel waarop je geen uitweg meer ziet en alles donker en leeg aanvoelt. Het lied gaat over donkere gedachten doorbreken en erop durven vertrouwen dat iets of iemand er zal zijn om voor jou het licht weer aan te doen’, aldus Marle Martens.

‘Het is super spannend dat wij nu onze allereerste single uitbrengen. Dit is iets dat we al jaren willen en dat we dit waar hebben kunnen maken, is echt een droom die uitkomt. Natuurlijk was dit allemaal niet mogelijk geweest zonder alle lieve mensen die hebben gedoneerd aan onze crowdfund-actie. Wij zijn iedereen die heeft gedoneerd dan ook enorm dankbaar’, aldus Vini Gomes.

De single is opgenomen in nauwe samenwerking met producer en gitarist Bas van Wetten. Ook muzikanten Micky Fisser (drums) en Jelle Stokhof (basgitaar) zijn te horen op de single.

Over The Marvin Road 

The Marvin Road is een singer-songwriter duo, dat bestaat uit Marle Martens (Haps, Noord-Brabant) en  Vini Gomes (Brazilië). Het tweetal maakt al jaren, los van elkaar, muziek en hebben flink aan de weg getimmerd. Ze speelden samen en apart in grote musicalproducties door heel Europa (Tarzan, The Lion King, Jesus Christ Super Star, Ghost). Waar Vini grote bekendheid verkreeg met The Voice of Germany, kennen de Nederlanders Marle van haar rol in Soldaat van Oranje

In 2017 ontmoetten Marle en Vini elkaar tijdens een samenwerking in Wenen. Waar Vini Marle door een moeilijke periode in haar leven hielp. Vini stelde voor om gedachten en gevoelens een plek te geven door eigen liedjes te schrijven. Tijdens het muziek maken, tekstschrijven, verwerken van emoties, op zoek zijn naar eigen identiteit en geluid, vinden ze elkaar en worden ze verliefd. Zo verliefd, dat hun muziek tegenwoordig niet alleen meer gaat over het overwinnen van donkere tijden, maar ook over hun liefde en levenservaring als koppel. Hun muziek vertelt over hoe zij hun leven kleur geven, ze zingen over de weg die zij bewandelen. Daarom heten ze The Marvin Road.

Voor meer informatie: www.themarvinroad.com.

Pre-save link single: https://lnk.to/fIRBJF