Musicalvereniging de Hanswijckers speelt ‘Seussical de Musical’. Niet eerder werd deze productie opgevoerd in onze provincie. Met de uitvoering van de Hanswijckers zullen de verhalen van dr. Seuss, bekend van o.a. de Grinch en Horton de Olifant voor het allereerst te zien zijn in Noord-Holland. Kom ervaren waarom deze voorstelling in Amerika al jaren een groot succes is! Een spectaculaire voorstelling voor oog en oor! Jong en oud kan komen genieten van Seussical de musical.

Alles waar je aan denkt: het is mogelijk!

In ‘Seussical de Musical’ neemt De Kat in de Hoed je mee op een bijzonder avontuur. Van de Jungle van Nool tot het kleinst van het kleinst en het grootst van het grootst. Wat hebben Horton de olifant, een minivolkje en een ei met elkaar te maken? Seussical is een feest en nodigt je uit om verder te denken: Hoe groot is de kracht van je fantasie? Hoe kom je op voor iemand die niet wordt begrepen? En….mogen we nog dromen als we groot zijn? Seussical is een kleurrijke musical die viert hoe mooi het juist is dat wij allemaal anders zijn.

Kom kennismaken met alle wonderlijke karakters van dr. Seuss!

Want iemand is iemand, maakt niet uit hoe klein.

‘Seussical de Musical’ is gebaseerd op de verhalen over o.a. Horton de Olifant, de Grinch en de Kat in de Hoed. Al die verhalen komen samen in deze vrolijke en fantasierijke musical. Een spetterende showmusical voor jong én oud!

De 27 jonge talenten van de Hanswijckers komen van Schagen tot aan Heemskerk en werken iedere week keihard om van deze muzikale uitdaging een groot feest van te maken! In meer dan 60 op handgemaakte kostuums en een groot kleurrijk decor komt deze fantasierijke musical helemaal tot leven. Het belooft een van de grootste producties te worden die de Hanswijckers ooit hebben neer gezet!

De musical is onder professionele artistieke leiding van Sophie van Hecke, ondersteund met licht van John Valkering en geluid door Jan van Dijk.

Kaarten a 15,50 zijn verkrijgbaar via www.debeun.nl