De Graaf & Cornelissen Entertainment, Impact Entertainment en DG Theater wensen iedereen ondanks alles toch zo fijn mogelijke kerstdagen en een voorspoedig(er) nieuwjaar.

Speciaal voor de gelegenheid zingen Esmée Dekker en Yoran de Bont, die beiden met regelmaat in theaterproducties van De Graaf & Cornelissen Entertainment staan, een swingende versie van Santa Claus Is Coming To Town.

Esmée Dekker

Esmée is een Nederlandse zangeres/actrice. Bekend van verschillende musicals waaronder De Jantjes, Heerlijk duurt het langst, Zo’n Toon (met Maurice Hermans en Ellen Evers), A Chorus Line als Diana Morales, My Fair lady als Eliza Doolittle (genomineerd voor Beste vrouwelijke hoofdrol) en Evita als Maitresse en alternate Evita. Ook is ze te zien met een klein gastrolletje in de serie ‘Meisjes van plezier’. Esmée geeft zangles aan tientallen leerlingen. Verder treedt ze regelmatig op met verschillende artiesten/muzikanten. Ze treedt op bij bruiloften en feesten, in restaurants, op recepties en festivals, met Dj’s etc.

Yoran de Bont

In seizoen 2018-2019 was Yoran te zien als Augustin Magaldi in de musical EVITA.

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe..

Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love Me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.