Sanne den Besten is toegevoegd aan de cast van Grease. Sanne is tot eind april ook nog te zien in Checkpoint Charlie en speelde gisteren voor het eerst in Grease de rol van Sandy. 

Sanne

Sanne heeft gestudeerd aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten, richting Muziektheater. Sanne liep stage in the Little Mermaid, waar ze o.a. cover van Ariël was. Hierna speelde ze met de voorstelling the Humans in New York en Avignon. Vervolgens was Sanne te zien in BNN programma Like Adam en stond ze tegelijkertijd op de planken in Sound of Music als cover Maria von Trapp. Toen besloot Sanne haar koffers te pakken en verhuisde ze naar London waar ze op West-End meerdere hoofdrollen speelde. Zoals; Fantine in Les Miserables, Sophie in MAMMA MIA! en Dea in het met lovende recensies ontvangen the Grinning Man. Afgelopen jaren was ze in Nederland te zien in het tv programma Op zoek naar Maria en zal ze binnenkort te zien zijn als Liana in de nieuwe Netflix serie Kingdom.

Grease

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

 

 

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]