In Hilversum zijn maandag 21 september de repetities begonnen van de door Plzier Entertainment geproduceerde Sinterklaasvoorstelling “SintSalabim”. Eind november vindt in diverse theaters in Nederland deze muzikale, interactieve en magische Sinterklaasvoorstelling plaats. In deze periode wordt de show zo’n 13 keer gespeeld voor diverse basisscholen (meer dan 2000 kinderen). De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie 3 tot 12 jaar.

“Sinterklaas is weer in het land! Bo (gespeeld door Mirthe Overhage) & Eva (Wieke Veldman) zijn op de rommelzolder druk bezig om een mooie tekening te maken voor Sinterklaas. Dit jaar loopt alles goed, geen problemen, niks aan de hand! Maar dan krijgen ze bezoek van Beauty- en VlogPiet (Amber Becker en Kai Brasdorp). Oh nee! Wizzie de Tovenaar heeft alle Pieten van het kasteel van Sinterklaas in slaap getoverd! Hoe kon dit gebeuren? Waarom heeft Wizzie de Tovenaar dit gedaan? Kunnen Bo & Eva dit probleem oplossen? En kunnen ze wat met de hulp van Beauty- en VlogPiet? Beleef dit magische avontuur mee tijdens de Sinterklaasvoorstelling “SintSalabim”!”

Bedenkers en initiatiefnemers Guido Dijkstra-Homan (muziek en regie) en Nick Homan-Dijkstra (script en liedteksten), eigenaren van Plzier Entertainment, hebben een duidelijke reden voor het uitvoeren van deze muzikale Sinterklaasvoorstelling: “Wij vinden het belangrijk dat kinderen van de basisschool in aanmerking komen met diverse culturele activiteiten, waaronder het bezoeken van een voorstelling in een echt theater. De culturele potjes van basisscholen zijn niet groot, waardoor dit soort theateruitjes vaak geen doorgang kunnen vinden. Doordat we onze Sinterklaasvoorstelling aanbieden voor een low budget prijs, zorgen wij ervoor dat het voor elke school toegankelijk is. Het is ons ook dit jaar weer gelukt om een muzikale en interactieve Sinterklaasvoorstelling neer te zetten!”

De Sinterklaasvoorstelling “SintSalabim” is in totaal 13 keer te zien in Hilversum (Podium De Vorstin), Arnhem (Posttheater), Leeuwarden (Zalen Schaaf) en Nigtevecht (Dorpshuis).

Meer informatie over “SintSalabim” is te vinden op:
Website: ​www.plzier.nl
Facebook: www.facebook.com/plzierentertainment
Instagram: www.instagram.com/plzier_entertainment