In de theaterstudio van Plzier Entertainment te Hilversum zijn dinsdag 29 september de repetities gestart van de Broadway musical ‘RENT’. Na de eerdere musicalproducties ‘High School Musical’ en ‘Hairspray’ komt Plzier Entertainment nu met zijn derde musicalproductie. Als startsein van de repetitieperiode is met de cast een speciale en heerlijke slagroomtaart (coronaproof) aangesneden.

Rent

RENT omvat een jaar uit het leven van vrienden die in New York wonen en om moeten gaan met relaties, liefde, verlies, armoede en aids. Het verhaal speelt zich af in de jaren ‘90 waar het hebben van aids vaak een doodvonnis is. Mark, een documentairemaker, besluit op 24 december 1989 een film (zonder script) te maken van het leven in de kunstenaarswijk waar hij samen met zijn vrienden woont. Mark en zijn vrienden leven in een groot kraakpand die de huisvesting is voor honderden kunstenaars en daklozen. Ze leven in een benarde situatie. De jonge bohémiens moeten zien te overleven in de snelle en chaotische New Yorkse maatschappij. Ze worden uitgespuugd doordat zij anders zijn. Zo krijgen we te maken met heel veel kleurrijke personages die bijvoorbeeld lesbisch, travestiet, nachtclubdanseres, muzikant of homoseksueel zijn. Velen van hen zijn helaas ook drager van het aids-virus. Hun excentrieke levensstijl vergt veel van ze en zorgt ook voor onderlinge conflicten.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden wij dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Tijdens de repetities gaan we naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden aan de slag. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen. Iedereen zal stralen in onze versie van RENT; een productie met een overweldigend en ontroerend verhaal met één duidelijke boodschap: Leef iedere dag alsof het je laatste kan zijn!

Op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021 zal ‘RENT’ te zien zijn met drie shows in Podium de Vorstin te Hilversum.

Meer informatie over “RENT” is te vinden op:
Website: www.plzier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/PlzierEntertainment/
Instagram: https://www.instagram.com/plzier_entertainment/

Lees ook:
Disney Plzier Entertainment