Hoera! De repetities voor de nieuwe sprookjesachtige familiemusical Omnia van Volle Zaal Producties zijn van start gegaan!

Het verhaal

Op een plek voorbij je mooiste dromen, diep in de bossen van het Donkere Woud en verscholen voor hen die niet kunnen lezen, ligt het magische oordOmnia.
 
Jarenlang regeerden de goede prins Bonifatius en kwade prinses Hiranur in vrede en balans over het land. Maar op een avond ging het mis; in de poging het kwaad uit Omnia te verjagen werd prinses Hiranur van de zijde van haar broer prins Bonifatius getrokken. Het land werd verwoest en verhalen werden vernietigd.
 
Ver buiten Omnia groeit een meisje op in de beschermende armen van haar ouders. Al sinds kleins af aan luistert  Dilly naar de verhalen van haar favoriete sprookjesboek Omnia. Maar dan wordt die wereld werkelijkheid; Dilly wordt naar Omnia gehaald om het land te redden. Ze wordt het sprookjesboek ingezogen en schiet te hulp, kan zij Omnia redden? 
 
Een magische en avontuurlijke familiemusical (6+) over jezelf, als kind, ontdekken en opgroeien in een maatschappij waar geluk gelijk staat aan succesvol zijn en presteren zo belangrijk is. Wat gebeurt er als je niet de kans krijgt om te leren van tegenslagen en verdriet, als er enkel goed is en geen kwaad? Als je niet leert zelfredzaam te zijn of alle kansen moet benutten die je toegeworpen krijgt? Groei je dan op tot een gelukkige volwassene?
 
Omnia zal naar verwachting in februari 2021 in Utrecht in première gaan en rondom de schoolvakanties in meerdere theaters te zien zijn.
 
Castfoto v.l.n.r: 
Janneke Hetharia, Isa Gommers, Sven Stevens, Maud Swinkels, Jean-Paul Duijst-Bergervoet (regisseur), Rick Duijst-Bergervoet en Amber Sluis.