Ook op vrijdag de dertiende werd er hard gerepeteerd voor het aankomende Halloweenconcert The Musical of the Night. Op 7 oktober zijn de repetities van start gegaan voor het theaterconcert dat op 20 oktober aanstaande plaats zal vinden in CPunt (voorheen: Schouwburg De Meerse) te Hoofddorp. Het orkest en koor, in totaal bestaande uit ruim twintig man, is speciaal voor dit concert samengebracht en staat onder leiding van Frank Geisink.

Op vrijdag 20 oktober wordt de grote zaal van CPunt Hoofddorp omgetoverd tot een waar Halloweenfestijn. Tijdens het concert The Musical of the Night zingen solisten Tony Neef, Shay Lachman, Linda Verstraten en Richard Spijkers de grootste hits uit de spannendste en meest bloedstollende musicals.

 

Iedereen die van zowel theater als musical houdt, kan op 20 oktober zijn hart ophalen. Nummers uit musicals als Tanz der Vampire, Phantom of the Opera en Elisabeth zullen deze avond niet ontbreken, maar ook Thriller van Michael Jackson maakt deel uit van de voorstelling.

Over de artiesten

Linda Verstraten was afgelopen seizoen te zien in Checkpoint Charlie en was eerder ook te zien in Titanic en Kinky Boots. Shay Lachman mocht onlangs nog met regelmaat de titelrol vertolken in de musical Disney’s Aladdin, maar u kunt hem ook kennen van het televisieprogramma Op Zoek naar Danny en Sandy. Richard Spijkers verkeert al jaren aan de top van de musicalwereld en was te zien in hoofdrollen in musicals als Les Misèrables, Beauty and the Beast en Hugo de Groot. Tony Neef verkreeg aanzien in de theaterwereld door zijn werk in Miss Saigon. Samen met het live-orkest van twaalf man en twaalf backing vocals onder leiding van Frank Geisink belooft het een mooie, duistere en muzikale avond te worden.