De cast van de InTeam productie ‘Priscilla, Queen of the Desert’ opent niet alleen het Antwerp Pride concert op 11 augustus in het OLT, ook op de Pride Village zet het gezelschap in op een kleurrijke aanwezigheid.

In tegenstelling tot vorig jaar, gaat de Antwerp Pride wél door – al is het met de nodige restricties. Geen uitbundig festival op de Zuiderdokken, maar een intiemer concert in het sfeervolle Openluchttheater van het Rivierenhof. Daar brengt de hoofdcast van ‘Priscilla, Queen of the Desert’ een opwindende showcase met een aantal highlights uit de musical. De drie diva’s (Joke Van Robbroeck, Saïn Vantomme en Isabelle Heremans) worden geflankeerd door de mannelijke hoofdrolspelers Brecht Callewaert, Brent Pannier en Gert Botty (die voor het gelegenheidsoptreden respectievelijk Baptiste Vuylsteke en Jeroen Logghe vervangen). Een mini-dragshow met een aanstekelijke medley van onvervalste discohits. Het concert, dat naast het ‘Priscilla’ optreden ook onder andere Gregory Frateur en Ladiva Live op de scène verwelkomt, verkocht in een mum van tijd uit.

In het weekend van 14 en 15 augustus vindt de Pride Village plaats op het Operaplein. Ook ‘Priscilla, Queen of the Desert’ is daar aanwezig. Voor de gelegenheid met een geheel in stijl aangeklede bus (inclusief zilveren discoschoen op het dak) en een bijzondere photoboot. Bezoekers kunnen hun hoofd steken door de bijzondere ‘Priscilla’ fotowand en zo een selfie of foto nemen, waardoor het lachen geblazen wordt met de iconische bloemenpruik. Er vallen via de foto-actie duotickets te winnen voor één van de voorstellingen.

De Antwerp Pride Village, inclusief rollerskate baan en DJ op het balkon van de opera, is zaterdag 14 en zondag 15 augustus toegankelijk voor het publiek vanaf 12u.

De musicalproductie ‘Priscilla, Queen of the Desert’, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1994, speelt van 7 tot en met 16 januari 2022 in Arenberg, Antwerpen. De musical vertelt het verhaal van drie vrienden, die een tocht doorheen de woestijn in een bus ondernemen, om op de eindbestemming een drag-act op te voeren. ‘Priscilla, Queen of the Desert’ zit boordevol aanstekelijke ’80 en ’90 muziek.

Meer info via www.inteam-producties.be