De afgelopen week kon je twee vrijkaarten winnen voor het koffieconcert van Nurlaila Karim.

De winnares is: Angela Roke. Van harte gefeliciteerd en veel plezier.

Na de uitverkochte eerste editie van het koffieconcert met Stanley Burleson afgelopen zaterdag komt Tim Koldenhof Events met een vervolg. A.s. zaterdag 11 juli om 15.00 uur geeft musicalster Nurlaila Karim een koffieconcert in het Pop-up Theater op het terras van Tim Koldenhof Events op het Zwitsalterrein in Apeldoorn.

Nurlaila speelde vele hoofdrollen in o.a. The Wiz, Mamma Mia, RENT en de Bodyguard. Normaal gesproken speelt Nurlaila avond aan avond Tina Turner in de gelijknamige musical over het leven van de Queen of Rock. Vanwege de corona maatregelen is deze musical tijdelijk stop gezet.
Tijdens het koffieconcert brengt Nurlaila alsnog de vele hits van Tina Turner ten gehore, begeleid door Marvin Smith op percussie en Davy Hitipeuw op piano. Het voorprogramma wordt verzorgd door talenten van Joji Na School of Arts.
Het optreden voldoet uiteraard aan de corona richtlijnen. Er is een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar. Een tickets kost 22,50 euro en is online te bestellen via www.timkoldenhof.nl/nurlaila. Een swingende middag gegarandeerd