In het vierde jaar wordt de creativiteit van onze MusicAllFactory Volwassenen (MAF-V) studenten flink op de proef gesteld. Golven van inspiratie spoelen over het toneel en brainstorms veranderen in ware orkanen tijdens het maakproces.

Onder begeleiding van onze vakkundige MAF-V docenten, vinden zijn hun weg door deze artistieke tornado’s. Uitgerust met verassende monologen, ontroerende ballads, humoristische anekdotes en knallende showstoppers, wagen zij de sprong in het diepe en stelen zij harten tijdens de solovoorstellingen.

Via Musicalsites krijg je alvast een preview op zaterdag 13 maart. Op donderdag 18 maart is de gehele voorstelling te zien op www.factorium.nl. Tickets kun je bestellen via deze link https://bit.ly/2NdczdS.

VROUW!

Zes vrouwen. Zes verhalen. Over de geur van wijn. Over het verleden, waar je niet over moet praten. Over een eenzame visser op zee. Over mannen, over liefde.

Over niet aan jezelf toebehoren, maar aan een ander. Of over een jaarlijkse kerstbrief. Over wie je kunt zijn als je goed naar jezelf durft te kijken.

Vierdejaars: Mariska Pronk, Céline Koeckelenbergh, Maartje Mostart, Laura van Tricht, Chris Hillen en Eveline Sand.

Regie/coaching: Annerieke Groen

Muzikale begeleiding: Tom Dicke