Zangeres en actrice Pien van Meegen komt vandaag met haar eerste single genaamd ‘Zo bang’ en kan niet wachten om de hele wereld kennis met haar muziek te laten maken.

Na het afronden van haar studie aan de Frank Sanders Akademie in 2020 stortte zij zich op het schrijven van eigen muziek, en begeleidt ze zichzelf op gitaar. Met een prachtig resultaat: haar eerste single wordt vandaag gelanceerd.

 

“De afgelopen jaren ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen stijl en ben ik hard aan de slag gegaan met schrijven; vertelt Pien. Dat bleek goed uit te pakken. Samen met Daniel van de Molen (TCC Studios) hebben we iets moois neergezet. Het was voor mij een groot avontuur. Met een team vol jonge talenten hebben we de clip opgenomen. Dat was een feestje. De single gaat over faalangst en risico’s nemen. En dat deze dingen bij het leven horen betekend niet dat ze dan niet spannend of eng zijn.

“Ik wil mooie verhalen vertellen waar iedereen in zich kan herkennen. Bij mij is het altijd (op)recht uit het hart. Inmiddels heb ik veel materiaal liggen en wil ik me graag verder ontwikkelen”

Naast haar krachtige geluid en haar eigen personality weet Pien zich te onderscheiden van het grote muziekaanbod in Nederland. Ze is een allround performer. Naast haar passie voor muziek is ze inmiddels ook als acteur te zien in verschillende korte films en projecten, zoals o.a. de korte film VAN VROEGER door Oak Island Productions. Op haar Instagram account post ze elke zondag een cover van haar favoriete artiesten en laat zo haar veelzijdig zien.

Volg Pien via:
Instagram: @pienvanmeegen Facebook: @PienvMeegen

(Foto door Amber van der Brugge.)