Het RJT staat op het punt om geschiedenis te schrijven met (een van) de eerste Nederlandse uitvoering van de geliefde musical “School of Rock”. De sprankelende show zal plaatsvinden op 10 en 11 februari 2024 in de betoverende omgeving van de Rijswijkse Schouwburg.

“School of Rock” neemt het publiek mee op een energieke reis naar het hart van de rock ‘n’ roll. Het verhaal draait om de excentrieke muzikant Dewey Finn, meesterlijk vertolkt door Damian Petrus, die zijn dromen najaagt en een groep schoolkinderen in een rockband transformeert. Te midden van deze muzikale transformatie ontmoeten we vele leerlingen van Forest Green, de onderwijzer Ned Schneebly (Sander Dekker) en zijn strenge vrouw Patty (Marlou van Slobbe) en de schoolleidster (Veerle van Beek), elk met hun eigen unieke verhaallijnen en bijdragen aan de onvergetelijke reis van zelfontdekking en muzikale passie.

Deze bijzondere uitvoering van “School of Rock” wordt nog meer tot leven gebracht door het gebruik van een live orkest, waardoor de bruisende energie van de muziek rechtstreeks naar het publiek wordt gebracht. Het RJT belooft een unieke, hartverwarmende ervaring vol met spetterende muziek en onvergetelijke momenten.

Onder de bezielende regie van Pepijn Jehee komt School of Rock tot leven, een bruisende productie waarin muziek, zang en choreografie samensmelten tot een betoverende ervaring. Koen Both leidt met passie en vakmanschap de vocale harmonieën, terwijl de betoverende choreografieën worden gecreëerd door de getalenteerde Renske Hoeksema-Degens en Myrthe Dol. De meeslepende klanken van het orkest worden onder de bekwame leiding van Otto Kaaij tot leven gewekt, waardoor elke noot en elk ritme bijdraagt aan de magie van School of Rock.

Voor tickets en meer informatie over het evenement, bezoek de website van de Rijswijkse Schouwburg: https://www.rijswijkseschouwburg.nl/voorstelling/school-of-rock-rjt. Mis deze kans niet om getuige te zijn van een van de allereerste Nederlandse uitvoering van “School of Rock” door de getalenteerde artiesten van het RJT.