Gil je keiluid NAAAANTSIBENJAAA als The Lion King speelt?
Zing je songs uit Dear Evan Hansen of Waitress onder de douche?
Dans je liever door de straat dan gewoon te wandelen?
Wou je soms stiekem dat het leven een musical was?
 
Dan is er goed nieuws. The Singing Factory organiseert voor het eerst een musicalstage en wel van 27 juli tot en met 1 augustus 2020
Waar? Provinciaal vormingscentrum Malle – we gaan in vol pension zodat je de gehele dag kunt genieten van deze stage.
De leeftijd is van 8 tot 20 jaar, ingedeeld in groepen van 8-11, 12-15 en 16-20 jaar.
 

Lessen en workshops?

– Zang: verbeter in kleine groepjes je zangtechniek. Beginner of ervaren? Maakt niet uit, de leraar brengt jouw musical-technieken op een hoger niveau.
– Dans: leer de meest gebruikte danspassen en choreo’s uit musicals – samen met je leeftijdsgenoten
– Acteren: Hoe hou je je lach in of hoe kan je huilen op commando? Hoe zorg je dat je stem gehoord wordt tot achteraan in de zaal? Hoe zorg ik dat ik “in het licht” sta? Deze en nog vele andere technieken leer je in de acteer-workshops.
– Koor: Meerstemmig zingen is ook een vast onderdeel in musicals. We oefenen hier verschillende musicalsongs.
– Auditietraining: Hoe bereid je je voor op een auditie? Hoe gedraag je je op een auditie? Hoe hou je de zenuwen onder controle? Je leert het in deze workshops.
– Sport en spel o.l.v. animatoren en sportleerkrachten om helemaal te ontspannen na de workshops
En dat alles in open, geventileerde ruimtes… Dus helemaal “coronaproof”
De kosten bedragen  €475 of €450 voor het tweede kind in een gezinDaarvoor inbegrepen heb je ? Vol pension, lessen en workshops van professionals uit de musicalwereld, sport- en spelactiviteiten, verzekering lichamelijke ongevallen

Voor vragen of om je in te schhrijven kun terecht op de website

www.singingfactory.be/zomerstage, en daar komt je het inschrijvingsformulier vanzelf tegen!De leerkrachten zijn professionele muzikanten en/of musicalacteurs. De sportmonitoren zijn gediplomeerde L.O.-leerkrachten. De animatoren hebben ruim ervaring met kinderen en jongeren.

De inschrijving is pas definitief na betaling van €150 voorschot. Het saldo moet betaald zijn op 1 juli. Bij annulatie wordt het voorschot niet terugbetaald. Bij annulatie na 1 juli dient het volledige bedrag betaald te worden.